Moeders voor Moeders

Zwanger? Jouw geluk kun je delen!

Tegenwoordig krijgt één op de zes paren te maken met verminderde vruchtbaarheid. Kunstmatige bevruchting kan voor hen de kans op zwangerschap aanzienlijk doen toenemen. Bij dergelijk behandelingen maken artsen o.a. gebruik van medicijnen die het HCG-hormoon bevatten. Dit hormoon kan worden verkregen uit de urine van zwangere vrouwen. Vandaar dat Moeders voor Moeders steeds weer op zoek is naar zwangere vrouwen die andere vrouwen willen helpen om ook moeder te worden.

Hoe gaat meedoen in zijn werk?

Als je besluit mee te doen, dan komt één van de informatrices bij je langs. Zij heeft dan wat urine nodig voor een test. Als jouw urine voldoende hCG-hormoon bevat om mee te doen dan ontvang je een handige opvangkan en een aantal flessen. Daarin verzamel je elke dag zoveel mogelijk urine. Eens per week worden de flessen bij je opgehaald of kun je ze naar een verzamelplaats brengen. We vinden ook een oplossing als je een drukke baan hebt. Meedoen met Moeders voor Moeders is dus een heel eenvoudige manier om andere vrouwen ook gelukkig te maken. En je ontvangt enkele leuke geschenken.

Aanmelden

Het is belangrijk om je zo snel mogelijk aan te melden. Alleen in de eerste vier maanden van je zwangerschap bevat je urine voldoende HCG. Aanmelden kan vanaf het moment dat je over tijd bent tot en met de elfde week van je zwangerschap. Meedoen kan vanaf de 6e tot en met de 16e week.

Voor meer informatie of aanmelden kun je contact opnemen met informatrice Angelique Gruijs, telefoonnummer 06-49946325. Je kunt ook bellen met het landelijke gratis telefoonnummer 0800-0228070, of kijk op de website www.moedersvoormoeders.nl.

Moeders voor Moeders