Verpleegkundige bij u thuis

Wij werken samen met wijkverpleegkundige Linda Steltenpool van Lintenz. Zij stelt zich graag aan u voor:

Lintenz: Uw kinderverpleegkundige bij u thuis

Mijn naam is Linda Steltenpool - Molenaar en woon samen met mijn man en 2 kindjes in Wervershoof.

Ik werk sinds 2008 als kinderverpleegkundige in het Dijklander Ziekenhuis te Hoorn, op de afdeling Kind en Jeugd. Sinds 2004 ben ik ingeschreven in het BIG- register en ben ik in het bezit van de aantekening Specialistisch Kinderverpleegkundige. Daarnaast ben ik gecertificeerd Video interactie begeleidster.

Op mijn werk kom ik veel in aanraking met onrustige baby's en hun ouders. Wat zou ik het fijn vinden om ouders met een onrustige baby thuis, in hun eigen omgeving, te kunnen helpen en om een eventuele ziekenhuisopname te kunnen voorkomen. Vandaar mijn stap om mijn eigen onderneming te starten onder de naam; Lintenz.

Lintenz is mijn eigen onderneming en is gespecialiseerd in zorg bij u thuis. Lintenz richt zich met name op onrustige baby`s en hun ouders.

De naam van mijn bedrijf Lintenz is niet zomaar gekozen. Wanneer u als ouder te maken heeft met een onrustige baby, kan dat een moeilijke en verdrietige periode zijn. Samen met u wil ik intensief samenwerken. We zullen samen op zoek gaan naar de mogelijke oplossing. Zodat u en uw baby weer intens van elkaar kunnen genieten!

Neemt u rustig de tijd om op deze site rond te kijken en mijn mogelijkheden door te lezen. Mocht u vragen hebben, aarzel niet om mij (kosteloos) te bellen of te mailen.

Ik kan uw hulp zijn in deze moeilijke periode.

Linda Steltenpool - Molenaar

06-83980901

info@lintenz.com
www.lintenz.com

Mocht ik u telefoontje niet kunnen beantwoorden, spreek dan uw boodschap in, ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.