Route naar het Ziekenhuis en de verloskamers

Vanaf de N506 in Hoorn

(ook wel bekend als de ‘provinciale weg’) kunt u de borden volgen.

Vanuit de richting Amsterdam.

Vanaf autosnelweg A7 neemt u afrit 8, Hoorn. Voor de rotonde gaat u rechts. U volgt de N506. Bij het tweede verkeerslicht gaat u rechtsaf. Na de bocht naar rechts slaat u direct linksaf naar de parkeergarage.

Vanuit de richting Den Helder

Vanaf de autosnelweg A7 neemt u de afrit Hoorn/Berkhout. De rotonde neemt u ¾. Bij de volgende rotonde gaat u rechtdoor. U volgt de N506. Bij het tweede verkeerslicht gaat u rechtsaf. Na de bocht naar rechts slaat u direct linksaf naar de parkeergarage.

Parkeren (Dijklander Ziekenhuis garage)

Wanneer u(w) (vrouw) weeën heeft is het handig de auto tijdelijk voor de hoofdingang te parkeren. De auto moet na aankomst op de verloskamer direct in de parkeergarage worden gezet. Het tarief voor de parkeergarage is 2 euro. U kunt bij vertrek betalen in de centrale hal van het ziekenhuis (contant of met chipknip) en in de parkeergarage (enkel chipknip).

om hem vervolgens in de garage te parkeren.

Van 21.00 tot 7.00 uur is de hoofdingang gesloten. U komt dan binnen via de nachtingang. Deze bevindt zich vlak bij de hoofdingang en staat ook met borden aangegeven. Vervolgens pakt u een rolstoel bij de ingang (hiervoor heeft u een 2 euromuntstuk nodig).

Route naar de verloskamers

De verloskamers bevinden zich op de derde etage. Vanuit de centrale hal gaat u rechtsaf de gang in (langs de winkeltjes). Direct daarna gaat u links de schuifdeur door, loopt de hele gang uit en dan komt u bij een vierkant blok met drie liften. Daar gaat u naar de derde etage. Vanuit de lift gaat u direct linksaf. Hier kunt u aan de ronde balie vragen waar naar welke verloskamer u moet.

Het is meestal zo dat uw verloskundige tegelijkertijd met u bij het ziekenhuis is. Zij wijst u dan uiteraard de weg.